Vpišite besedo da začnete iskanje.

Email:obcina@sencur.si

Telefon:04 251 91 00

Obrazec:Pobude in vprašanja

Domov

Domov » Športni park Šenčur bogatejši za igrišče z umetno travo

Športni park Šenčur bogatejši za igrišče z umetno travo

Športni park Šenčur bogatejši za igrišče z umetno travo

 

V soboto, 26.5.2018, je bilo v ŠP Šenčur zelo veselo. Ob zaključku letošnje sezone je namreč NK Šenčur organiziral prireditev, kjer so se družili starši, otroci, trenerji in vsi drugi, ki delujejo v NK Šenčur.

Nekaj posebnega pa je bila zagotovo otvoritev in v uporabo predanega igrišča z umetno travo, ki bo tako mladim nudil še kvalitetnejše pogoje za napredek in vsakodnevno druženje. Približno 200  zbranih ljudi ob otvoritvi je dokaz, da NK Šenčur dobro deluje in da so si zaslužili investicijo, ki jo je občina Šenčur namenila v letošnjem letu in je poleg ureditve garderob in zamenjave oken in vrat samo nadaljevanje obljube in strategije o ureditvi športnega parka.

Župan Ciril Kozjek je povedal da se bodo investicije tudi v tem letu nadaljevale, saj je v planu obnova fasade in okolice.

 

Poleg župana se je otvoritve udeležil tudi podžupan Aleš Perič Močnik, predsednik KS Miro Peternelj, predsednik Odbora za šport pri občini Šenčur Jan Krajger in svetnica Andreja Pintar, ki so tudi sami pozdravili novo pridobitev in zatrdili da se bodo še naprej prizadevali za razvoj športnega parka.