Vpišite besedo da začnete iskanje.

Email:obcina@sencur.si

Telefon:04 251 91 00

Obrazec:Pobude in vprašanja

Domov

Domov » Župan sprejel duhovnike in šolnike

Župan sprejel duhovnike in šolnike

Župan sprejel šolnike in duhovnike

Četrto leto zapored so se ob začetku novega leta, na povabilo župana Cirila Kozjeka, na srečanju zbrali šolniki in duhovniki, ki delujejo na območju Občine Šenčur.

Župan g. Ciril Kozjek je ob prisotnosti podžupana g. Aleš Perič Močnika in tajnika občine ga. Marije Cankar na začetku snidenja vse prav lepo pozdravil, jim predstavil kaj vse se je dogajalo v preteklem letu, z mislimi pa se je obnil tudi v prihajajoče leto, ki bo zelo delavno.

Izpostavil je zelo dobro sodelovanje med Osnovno šolo Šenčur, ki se zelo aktivno vključuje v dogajanje tudi izven šolskih dejavnosti, kar sigurno izkazuje tvorno sodelovanje občine in šole. Župan je dodal, da so skupaj sanirali in obnovili notranjost podružnične šole v Voklem in da so tako sedaj vsi objekti, kjer se izvaja izobraževanje in vzgoja v dobrem stanju in dobro opremljeni. Takšno sodelovanje je moč začutiti tudi med občino in cerkvijo, ki sta v letu 2017 skupaj pristopili k urejanju centralnega pokopališča, kjer je občina izgradila nadomestni objekt, v katerem se nahajata cvetličarna in javni toaletni prostori.

Svoj vidik sodelovanja in utripa v preteklem leta so strnili tudi vsi prisotni.

Ob koncu se je župan vsem lepo zahvalil za njihov prispevek k delovanju in dejal da upa, da se tudi ob naslednjem novem letu srečajo na takšnem srečanju.